Ayşe Hafsa Sultan anaokulu

Ayşe Hafsa Sultan Anaokulu Bursa’mızın merkez ilçesi Osmangazi ilçemizde bulunmaktadır.

Çevrede okul öncesi eğitime ait bir anaokulu olmadığı için 17.08.2018 tarih ve 14851088 sayılı valilik onayı ile  Demirtaş-Dumlupınar mahallesinde ilk anaokulu olarak açılıp Ayşe Hafsa Sultan Anaokulu Adını almıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ ne bağlı resmi bir okul olan Ayşe Hafsa Sultan Anaokulu 2 katlı olarak planlanmıştır. Okulumuzda 5 derslik , 1 Destek Eğitim Odası, yemekhane, kiler, müdür odası, müdür yardımcısı odası, memur odası, arşiv odası, depo, mescid, çocukların yaş düzeyine uygun tuvalet ve lavabolar bulunmaktadır.

Okulumuzda güvenlik sistemleri en üst düzeyde olup, okul içinde ve dışında  güvenlik kamerası ve alarm sistemi bulunmaktadır. Giriş ve çıkışların güvenliği kartlı otomasyon sistemi ile sağlanmıştır.

2018-2019 eğitim öğretim yılında okulumuzda 2 idareci,7 okulöncesi öğretmeni ,1 memur,2 yardımcı personel görev yapmaktadır.Okulumuz ikili eğitim ve kulüp sınıfı olarak da tam gün eğitim yapılmaktadır. (2 sabahçı,4 öğlenci,1 kulüp tam gün sınıfı )

Hedefimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde sağlıklı, özgüveni gelişmiş ,milli ve manevi değerlere bağlı, mutlu bir neslin yetişmesi için çalışmaktadır.

Daha yeni Daha eski