Soyaş yemek ızgara salonu



Yerinde Yemek Üretimi
Çağımızda modern işletmeler, asli faaliyet alanları dışındaki gereksinimlerini uzman kuruluşlara “outsource” ederek hem kaliteli hizmeti ekonomik koşullarla almakta; hem de kaynaklarını daha etkili ve verimli kullanarak, dikkatlerini asıl faaliyet alanları üzerinde yoğunlaştırıp rekabet güçlerini daha da artırmaktadırlar. Soyaş Yemek “Yerinde Yemek Üretimi” modeli ile, Türkiye’nin değişik coğrafi bölgelerindeki büyük sanayi kuruluşlarında kurduğu uydu mutfaklarla, ilgili kuruluş çalışanlarına Evrensel kalitesinde yemek sunmaktadır.

Merkez Mutfak Destekli Yerinde Üretim
Sınırlı “Yerinde Yemek Üretimi” yatırımı ve kadrosu ile çalışanlarına zengin çeşitli ve yüksek kaliteli menüleri ekonomik fiyatlarla sunmak isteyen orta-büyük ölçekli işletmeler için müşteri kurumun tesisindeki mutfak, Evrensel tarafından asgari ekipman ile donatılarak, uzman elemanlar eşliğinde yalnızca ocak ve fırın yemekleri üretecek biçimde kurulur.

Paket Yemek Servisi
Isıtma ve temizlik olanaklarının bulunmadığı noktalarda da müşteriye yemek hizmeti verebilme konusundaki kararlılık, “Paket Yemek” modelinin gelişmesini sağlamıştır. Paket yemek hizmetimiz; sıcak sevkiyat olanağı, bir kullanımlık malzemeler ile sunumu sayesinde çağdaş tesis ve olanaklardan uzak yörelerde bile size ve konuklarınıza ulaşmasını sağlar.

Merkez: Cumhuriyet mah. ve cd. no:10 Demirtaş Osmangazi/BURSA
Telefon: 0224 262 3435 FAX: 0224 262 3446
Fabrika: Cumhuriyet mah. M. Köstendil cd no:5/1 Demirtaş Osmangazi/BURSA
Telefon: 0224 262 54 79 FAX: 0224 262 54 78 GSM: 0532 323 79 91

Daha yeni Daha eski