Mümin Canbaz ortaokulu öğrencileriyle buluştu

Mümin Canbaz Ortaokulu 16 Mart 2020 tarihinde pandemi sebebiyle ayrı kaldığı öğrencilere tekrar kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadı.

İstiklal Marşı ile başlayan açılış törenine Okul Müdürü Mehmet ŞAHİN öğrencilere süreç hakkında bilgi verdi. Eğitim Öğretimin önemini vurgulamakla beraber konuşmasında sık sık sosyal mesafe, temizlik ve maske kullanımının önemine değinen okul müdürü, süreci hep beraber aşıp özlenen günlere doğru yol alınacağını dile getirdi.

Okul Müdür Yardımcısı Evren DOĞAN öğrencilere EBA kullanımı hakkında bilgi verdi. Bundan sonraki süreçte EBA’nın Eğitim Öğretimin ayrılmaz bir parçası olacağını dile getiren Evren DOĞAN her öğrencinin EBA’dan derslere girmeleri konusunda azami dikkat etmelerini isteyerek konuşmasını bitirdi.

İlk ders zilinin çalmasıyla beraber her teneffüste öğrencilere sosyal mesafe ile ilgili anonslar yapılarak salgınla ilgili farkındalık yaratıldı. Nöbetçi Öğretmenler ve Okul İdaresi tarafından öğrenciler kontrol edilip her konuda bilgilendirme zamanında yapılıyor.

Yüz-yüze eğitimin ilk etabındaki 8. sınıflarımızın sağlıklı ve verimli bir dönem geçirmesini diliyoruz.

Daha yeni Daha eski